PRIVATPERSON | FÖRETAG

Om oss

Mitt namn är Daniel Tysk och det är jag som är grundare och driver företaget Tekniklänken. Jag har varit verksam inom teknikbranschen i snart 10 års tid och jobbat med installation och service inom en rad områden. 2015 var året jag beslöt mig att starta upp mitt egna företag, som blev att heta Tekniklänken Sverige AB.

Vi på tekniklänken finns till för att hjälpa privatpersoner och företag med installation, service och drift av teknik inom en rad områden. Vi har specialiserat oss inom Tv, nätverk och IT/data och jobbar idag med ett tiotal stora aktörer inom dessa områden.

På Tekniklänken vill vi erbjuda er som privatpersoner en helhetslösning när ni står inför nya köp inom teknik. Vi kan leverera, installera och serva era produkter och vi skall alltid finnas er nära till hands.

Vi är idag återförsäljare och partner med de största Tv/data leverantörerna på marknaden för att vi skall kunna vara med i hela kedjan för att ni som kund skall få det så problemfritt och smidigt som möjligt när ni byter eller införskaffar en ny lösning för Tv eller internet.

För att lösa mer om alla de tjänster och områden vi jobbar med gå till sidan tjänster. 

Här nedan ser ni lite exempel på arbeten vi utfört under året som gått: 

På Tekniklänken erbjuder vi teknikservice på plats hos dig som kund. Vi hjälper dig med det mesta som rör
hemelektronik, allt ifrån installation och reparation till försäljning.

Till oss är du alltid välkommen om du vill ha hjälp med exempelvis installation av parabol/antenn
eller om du vill ha hjälp med din dator som krånglar.

Under fliken Tjänster kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som kund. Du är alltid välkommen att
kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

BESTÄLL SERVICE

Antennservice

Vi utför nymontering, service och underhåll av er TV-mottagningsanläggning. Vi har monterat över 10 000 antenn och parabolanläggningar.

Läs mer här

Datorservice

Hos oss kan du lämna in er dator för service eller uppdatering. Vi erbjuder även hemservice till reducerade priser genom RUT.

Läs mer här

Mobiltelefoni

Vi felsöker och åtgärdar dålig täckning för mobiltelefoni och mobilt bredband, Vi installerar endast certifierade anläggningar.

Läs mer här

Fiber

Har ni skaffat fiber och vill ha hjälp att dra fram kablar och driftsätta ny teknik? Vi erbjuder konsultation, installation och försäljning av material.

Läs mer här

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakta oss:

Tel: 023 - 66 11 200

Adress: Norra järnvägsgatan 31, 791 35 Falun
(kontakta oss alltid innan besök, då kontoret ofta är obemannat)

info@tekniklanken.se

Navigera på sidan ->