PRIVATPERSON | FÖRETAG

Stadsnät – Fiber

Har du investerat i en fiberanslutning och vill veta hur du smartast utnyttjar alla tjänster som erbjuds? Eller vill du kanske ha hjälp att dra fram kablar och anslutningar till olika delar av huset?

Vi jobbar idag med över 10 operatörer på marknaden och vill därför kalla oss för ett opartiskt installationsföretag.  Vi kan hjälpa er i djungeln av leverantörer och tekniska lösningar att ta fram det alternativ som passar just era behov.

I många av de fall där ni tecknar abonnemang för både TV och internet kan vi erbjuda installation till väldigt förmånliga priser (ibland helt gratis).

Vi erbjuder dig som kund ett GRATIS hembesök där vi går igenom vilka anslutningar som just ni är i behov av i ert hushåll. Vi räknar sedan fram ett kostnadsförslag för installation och material, som ni sedan har valmöjlighet att tacka ja eller nej till.fiber

Något som kanske inte alla känner till är att man genom stadsnätsanslutning endast får in fibern innanför väggarna. För att man sedan skall kunna utnyttja alla tjänster som erbjuds måste man själv (eller genom att ta hjälp av en firma) dra fram anslutningar till de rum man vill kunna använda stadsnätet i. Det är där vi kommer in i bilden, vi har många års erfarenhet av både nätverk och TV, och vi hjälper gärna dig att installera. 

 

På Tekniklänken erbjuder vi teknikservice på plats hos dig som kund. Vi hjälper dig med det mesta som rör
hemelektronik, allt ifrån installation och reparation till försäljning.

Till oss är du alltid välkommen om du vill ha hjälp med exempelvis installation av parabol/antenn
eller om du vill ha hjälp med din dator som krånglar.

Under fliken Tjänster kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som kund. Du är alltid välkommen att
kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

BESTÄLL SERVICE

Antennservice

Vi utför nymontering, service och underhåll av er TV-mottagningsanläggning. Vi har monterat över 10 000 antenn och parabolanläggningar.

Läs mer här

Datorservice

Hos oss kan du lämna in er dator för service eller uppdatering. Vi erbjuder även hemservice till reducerade priser genom RUT.

Läs mer här

Mobiltelefoni

Vi felsöker och åtgärdar dålig täckning för mobiltelefoni och mobilt bredband, Vi installerar endast certifierade anläggningar.

Läs mer här

Fiber

Har ni skaffat fiber och vill ha hjälp att dra fram kablar och driftsätta ny teknik? Vi erbjuder konsultation, installation och försäljning av material.

Läs mer här

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakta oss:

Tel: 023 - 66 11 200

Adress: Norra järnvägsgatan 31, 791 35 Falun
(kontakta oss alltid innan besök, då kontoret ofta är obemannat)

info@tekniklanken.se

Navigera på sidan ->