PRIVATPERSON | FÖRETAG

MacBook Reparation / MacBook service

Hos oss kan du lämna in din Mac från Apple för MacBook service och MacBook reparation. Är din enhet fuktskadad går det i det flesta fall att åtgärda utan att prislappen måste dra iväg allt för mycket.

Då vi många gånger klarar av att laga komponenterna istället för att byta ut dom kan vi ge ett betydligt lägre pris på er Mac reparation än många verkstäder kan göra.

Alla certifierade Apple verkstäder måste byta ut trasiga komponenter vilket gör att prislappen i det flesta fall blir hög. Vi har samma goda kunskaper och kvalité på våra jobb, men kan hålla ner priserna då vi inte måste anpassa oss till Appels serviceregler.  

På vår verkstad kan du lämna in enheten för ett kostnadsförslag vardagar 08.00 – 08.30. Passar inte dessa tider är du alltid välkommen att avtala en inlämningstid med oss på telefon: 023 66 11 200, du når oss 08-17 på vardagar.

Apple Macbook service
Apple macbook reparation & service

Då vi har 4 servicebilar som rullar och de mesta av vårt arbete sker ute hos våra kunder har vi begränsade inlämningstider. 

Behöver ni hjälp med er Pc kan vi givetvis hjälpa er även då, ni kan läsa mer om det under vår informationssida för datorservice. 

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Tyvärr kan vi inte utföra fler fler jobb innan årsskiftet då vi har haft ovanligt hög orderingång. Vi har också haft tekniker hemma med misstänkt Covid19 symtom vilket gör att vi hamnat efter i utförandet av arbetsorder.

Vi hoppas ni har förståelse för detta, givetvis går det bra att redan nu boka jobb i Januari.

God jul och gott nytt år önskar vi på Tekniklänken

 

 

 

Navigera på sidan ->