PRIVATPERSON | FÖRETAG

Datorservice

Vi erbjuder dig som kund en helhetslösning inom data och IT i hemmet. Vi säljer, underhåller och reparerar idag datorer och kringutrustning i stora delar av Dalarna. Vi erbjuder även upphämtning av datorer för service i vår verkstad, eller hemservice om du så önskar.

Datorverkstad

På vår verkstad i Falun kan ni varje vardag mellan 08.00 – 08.30 lämna in datorer för undersökning/reparation. Passar inte dessa tider kan ni alltid ringa oss och avtala annan tid för inlämning.

Hemservice med RUT

Vi erbjuder datorservice i hemmet till kunder bosatta i Dalarna och Gävle inom vårat upptagningsområde. Som kund erhåller ni 50% rabatt på arbetskostnaden om ni väljer att utnyttja ert rutavdrag. Ring eller kontakta oss här på sidan för att boka ett hembesök.

Upphämtning av dator

Vi erbjuder även upphämtning av datorer inom vårt upptagningsområde om ni har svårt att ta er till vår verkstad i Falun. Kontakta oss idag för mer information om hur vi smidigast kan lösa en hämtning hos just er.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Vi har Semesterperiod mellan den 24 Juli och den 24 Augusti. Nedan finns mer information om vilken service som finns under perioden.

Vecka 31 –  1 servicetekniker begränsade tider.

Vecka 32 – STÄNGT

Vecka 33 – STÄNGT

Vecka 34 – 1 servicetekniker begränsade tider.

 

 

Navigera på sidan ->