Vi är en digitalbutik

Digital Butikerna är ett affärskoncept utvecklat för fria fackhandlare och entreprenörer inom hemelektronikbranschen med stor kunskap, modernt sortiment och hög servicenivå som ledord.

Digital Butikerna består av ca 125 butiker utspridda över större delen av landet. Dessa butiker agerar gemensamt ut mot marknaden under namnet Digital Butikerna i marknadsföring och kampanjer som produceras i samarbete med Electra Sweden AB i Kalmar.

Digital Butikernas affärskoncept bygger på frivillighet och är inte belagt med medlemsavgifter eller kostnader. Genom gemensamma inköp och affärsförhandlingar kan vi erbjuda attraktiva villkor och affärsmöjligheter för butikerna och dess kunder.

Digital Butikerna är en av de ledande aktörerna inom digital-tv på den svenska marknaden och har följaktligen stort fokus på, och kunskap om denna varugrupp.

Digital coach - Ett koncept inom digitalbutikerna

SvararSVARAR GÄRNA PÅ DUMMA FRÅGOR

Du är alltid välkommen in till oss på Digital Butikerna. Kolla sortimentet, testkör någon pryl och fråga om allt – det finns inga dumma frågor, bara dumma svar.

 

UppdaterarUPPDATERAR DET DIGITALA HEMMET

Har du fler fjärrkontroller än strumpor? Låt oss förenkla tekniken i ditt hem. Det ska vara snyggt och enkelt att hantera. Det är det som som är den digitala framtiden.

 

 

VäljaHJÄLPER TILL ATT VÄLJA PRODUKT

Megapixlar? LCD? LED? 3D? Parabol, Det är inte lätt att veta vad det är man egentligen behöver. Men det är här som vi Digitala coacher kommer in! Vi coachar och hjälper dig att välja rätt produkt utifrån dina behov!

 

HandledningGER HANDLEDNING KRING HUR PRODUKTEN FUNGERAR

Vi vet att det är många som köper prylar de inte kan hantera. Hos oss får du en komplett handledning kring produkten och slipper sitta i långa telefonköer till en växel. Slå en signal direkt till din butik så hjälper vi dig!

 

InstallerarKOMMER HEM OCH INSTALLERAR

Om du vill kör vi hem dina prylar och hjälper till med installationen, tänk all inclusive! Och om du råkar ha lite kaffe på i bryggaren, ja då fikar vi gärna lite också!

 

 

 

håller kollHÅLLER KOLL OCH INFORMERAR OM DET SENASTE

Den stora fördelen med en Digital Coach är att du inte behöver anstränga dig för att hänga med i teknikens utveckling. Vi är specialister som är din högra hand i den digitala djungeln och ser till att du är uppdaterad!

 

Nara _bra

NÄRA OCH BRA

Vi Digtala Coacher som jobbar på Digital Butikerna har tillgång till ett riktigt stort centrallager. Det är det som är så bra med Digital Butikerna – vi kan finnas nära dig, ge dig den bästa servicen och snabbt beställa hem det du behöver direkt till butiken. Inget krångel.