Kabeldragning - Nätverk

Som huvudregel när det gäller nätverk är det alltid bäst att dra fysiska kablar till enheter som inte flyttas runt i hushållet. I många fall behöver man också flera punkter för utsändning av WIFI i huset, även där är det att rekommendera att alltid dra fram kablar till punkterna istället för att köra en trådlös förbindelse. 

Kabeldragning som tjänst, hur funkar det?

Står du inför att göra ett större jobb där hemma som inkluderar kabeldragning till flera rum och kanske samtidigt vill ni göra något åt WIFI-nätverket som fungerar till och från? Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök och tar därefter fram ett kostnadsförslag på den lösning vi kommer fram till. 

Är det bara en kabel som skall dras och ni vill veta vad kostnaden är går det oftast bra att ringa oss för en prisuppfattning, Bra att veta är att all installation kring nätverk och WIFI är berättigat till RUT-avdrag vilket ger er 50% rabatt på arbetskostnaden. 

På bilden ser ni hur det kan se ut i en vanlig villa när man dragit fram nätverksuttag och WIFI punkter. Ett bra sätt är att dölja installationen i exempelvis en garderob som på bilden.