PRIVATPERSON | FÖRETAG

Parabolservice

Behöver ni hjälp med service av er parabol, nyinstallation av parabol eller rådgivning kring köp av parabol har ni kommit rätt. Vi erbjuder våra tjänster i stora delar av dalarna, givetvis har alla våra tekniker utbildats genom EEU.

Det visste du inte om parabol-tv: Parabolsänd-tv är den teknik som år efter år blir utnämnd till marknadens bästa ljud och bild, dessutom är det också den tv-lösning som är absolut stabilast när det gäller drift. Det faktum att parabol många gånger är det bästa alternativet förvånar ofta våra kunder då lösningen för många kan ses som ålderdomlig. Vill du veta mer om parabol och ta reda på vilken lösning som är bäst för er? Hör av dig till oss idag.

BOKA EN TEKNIKER
 

Vanliga frågor och vanliga påståenden:

Vad kostar det att skaffa parabol?

Svar: Det kostar 0 kr i startkostnad. I Sverige finns det två operatörer som erbjuder Svenska TV-kanaler. Vi är premiumpartner till båda och gör över 2000 installationer om året. Tack vara

e att vi är premiumpartner kan vi alltid erbjuda er som kund en kostnadsfri start av ert abonnemang. (Vi löser parabol+installation och box för 0 kr, ni betalar endast för de kanaler ni önskas ha i 21 månader. Från 199 kr /månaden)

Är inte en parabol väldigt stor och blir väldigt ful på huset?

Svar: Idag finns det paraboler som är helt platta och som nästan helt smälter in på fasaden. Viken parabol som blir bäst är olika beroende på hur huset ligger och hur utsatt för väder och vind anläggningen blir.

Är inte en parabol väldigt känslig för regn och snö?

Tyvärr finns det ett flertal kunder som kommer till oss med en negativ syn på paraboler och dess driftsäkerhet, många har tidigare fast problem vid regn och snöfall. Faktum är att en riktigt installerad anläggning med väderskydd inte bör utsättas för störningar alls. Ibland kommer det fram att anläggningen har varit väldigt gammal eller att kunden själv installerat den. Vi är så säker på att vi kan leverera en stabil lösning till er som kund att vi alltid lämnar 2 års installationsgaranti.

 

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Vi har Semesterperiod mellan den 24 Juli och den 24 Augusti. Nedan finns mer information om vilken service som finns under perioden.

Vecka 31 –  1 servicetekniker begränsade tider.

Vecka 32 – STÄNGT

Vecka 33 – STÄNGT

Vecka 34 – 1 servicetekniker begränsade tider.

 

 

Navigera på sidan ->