Övervakning

Vi erbjuder kameraövervakningslösningar från Europas ledande aktörer. Beroende på hur miljön ser ut som skall övervakas behövs oftast flera larmande sektorer för att undvika falsklarm. Vi har allt från enklare övervakningslösningar till mer avancerade lösningar som kan identifiera människor och omgivning. 

Få koll på hemmet, även när du inte är hemma

Att installera övervakningskameror kan fylla många funktioner i hemmet. Att hålla koll på husdjuren eller se om barnen kommit hem från skolan kan vara två anledningar, men den vanligaste är skyddet mot inbrottstjuvar.

På marknaden finns det en uppsjö av fabrikat och modeller när det gäller övervakning, just av den anledningen känner sig många vilsna i valet. Vi säljer, installerar och servar övervakningskameror från många välkända märken på marknaden.

Många övervakningskameror erbjuder möjlighet att koppla upp sig mot det digitala hemmet. Med denna funktion kan man genom en rörelse på en kamera trigga andra händelser i hemmet, som exempel att gårdsbelysningen tänds.

Vad skiljer en enklare kamera från en mer avancerad? 

Att man får vad man betalar för gäller i regel alltid när man pratar övervakning. En premiumkamera har i regel en större intelligens vilket betyder att den själv kan avgöra vad som är falsklarm och inte. En annan sak som skiljer är bildkvalitet samt möjligheten att hantera flera kameror på ett enkelt sätt.

Funderar du på att skaffa övervakning hemma men känner dig vilsen i valet av lösning? Boka ut en av våra tekniker och ni kan tillsammans ta fram en lösning som passar era behov.