PRIVATPERSON | FÖRETAG

Övervakning

Få tillgång till hemmet var du än befinner dig

Att installera övervakningskameror kan fylla många funktioner i hemmet. Att hålla koll på husdjuren eller se om barnen kommit hem från skolan kan vara två anledningar, men den vanligaste är skyddet mot inbrottstjuvar.

På marknaden finns det en uppsjö av fabrikat och modeller när det gäller övervakning, just av den anledningen känner sig många vilsna i valet. Vi säljer, installerar och servar övervakningskameror från många välkända märken på marknaden.

Många övervakningskameror erbjuder möjlighet att koppla upp sig mot det digitala hemmet. Med denna funktion kan man genom en rörelse på en kamera trigga andra händelser i hemmet, som exempel att gårdsbelysningen tänds.

Vad skiljer en ”prisvärd” kamera från en premium kamera då?

Att man får vad man betalar för gäller i regel alltid när man pratar övervakning. En premiumkamera har i regel en större intelligens vilket betyder att den själv kan avgöra vad som är falsklarm och inte. En annan sak som skiljer är bildkvalitet samt möjligheten att hantera flera kameror på ett enkelt sätt.

Funderar du på att skaffa övervakning hemma men känner dig vilsen i valet av lösning? Boka ut en av våra tekniker och ni kan tillsammans ta fram en lösning som passar era behov.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Vi har Semesterperiod mellan den 24 Juli och den 24 Augusti. Nedan finns mer information om vilken service som finns under perioden.

Vecka 31 –  1 servicetekniker begränsade tider.

Vecka 32 – STÄNGT

Vecka 33 – STÄNGT

Vecka 34 – 1 servicetekniker begränsade tider.

 

 

Navigera på sidan ->