PRIVATPERSON | FÖRETAG

Om oss

Mitt namn är Daniel Tysk och det är jag som är grundare och driver företaget Tekniklänken. Jag har varit verksam inom teknikbranschen i snart 10 års tid och jobbat med installation och service inom en rad områden. 2015 var året jag beslöt mig att starta upp mitt egna företag, som blev att heta Tekniklänken Sverige AB.

Vi på tekniklänken finns till för att hjälpa privatpersoner och företag med installation, service och drift av teknik inom en rad områden. Vi har specialiserat oss inom Tv, nätverk och IT/data och jobbar idag med ett tiotal stora aktörer inom dessa områden.

På Tekniklänken vill vi erbjuda er som privatpersoner en helhetslösning när ni står inför nya köp inom teknik. Vi kan leverera, installera och serva era produkter och vi skall alltid finnas er nära till hands.

Vi är idag återförsäljare och partner med de största Tv/data leverantörerna på marknaden för att vi skall kunna vara med i hela kedjan för att ni som kund skall få det så problemfritt och smidigt som möjligt när ni byter eller införskaffar en ny lösning för Tv eller internet.

För att lösa mer om alla de tjänster och områden vi jobbar med gå till sidan tjänster. 

Här nedan ser ni lite exempel på arbeten vi utfört under året som gått: 

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Navigera på sidan ->