PRIVATPERSON | FÖRETAG

Smarta hem installationer

Begreppet smarta hem är stort och omfattar all teknik som går att fjärrstyra eller som hanterar data (som sensorer, termostater, osv). Med hjälp av det smarta hemmet kan man automatisera en rad funktioner i hemmet, så som att strata motorvärmaren beroende på yttemperatur eller starta belysningen när du vrider om låset.

Det smarta hemmet är också ett utmärkt komplement till larm och övervakning, nedan är några exempel på smarta hemmet lösningar som vi levererar och installerar.

  • Installera fjärrstyrd belysning – Skapa slumpmässiga tändningar av belysning för att lura omgivningen att någon befinner sig i hemmet.
  • Övervakning – Kompletta övervakningslösningar, lär mer om de här. 
  • Automatisk avstängning – Hade de inte varit bekvämt med en huvudbrytare intill ytterdörren där du kan stänga av all belysning eller varför inte kaffebryggaren.

Vill du veta mer om vad vi erbjuder inom smarta hemmet ? Kontakta oss här! Eller boka en tekniker genom att trycka på knappen nedan.

BOKA EN TEKNIKER

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Vi har Semesterperiod mellan den 24 Juli och den 24 Augusti. Nedan finns mer information om vilken service som finns under perioden.

Vecka 31 –  1 servicetekniker begränsade tider.

Vecka 32 – STÄNGT

Vecka 33 – STÄNGT

Vecka 34 – 1 servicetekniker begränsade tider.

 

 

Navigera på sidan ->