PRIVATPERSON | FÖRETAG

Nätverk & WIFI

Idag kan du som kund ta emot internet genom telefonjacket, via fiber eller direkt via mobilnätet. Vilket alternativ som är bäst beror på vad du som kund använder ditt internet till och vad du har för krav på stabilitet och snabbhet. Oavsett vad du väljer för alternativ är det ett faktum att vi i de svenska hemmen idag kopplar upp allt fler enheter mot internet, detta resulterar i fler konflikter och problem.

I regel är det alltid bättre att fysiskt med en kabel koppla upp sina enheter istället för att koppla dem via Wifi (trådlöst). Men det är inte alltid så enkelt om enheten inte befinner sig på samma våning. Idag finns det en del alternativ för att lösa detta. Hör gärna av er om ni vill veta mer.

Vi kan erbjuda er hjälp med bland annat:

  • Kabeldragning
  • Optimering av Wifi
  • Säkerhetskoll av ert nätverk
  • Montering av yttre antenn för bättre sändning/mottagning (gäller internet via mobilnätet)
  • Flytt av första jack (gäller kunder som har internet via ADSL)

Vi jobbar idag med nätverk mot både privatpersoner och företag. Har du några funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Tyvärr kan vi inte utföra fler fler jobb innan årsskiftet då vi har haft ovanligt hög orderingång. Vi har också haft tekniker hemma med misstänkt Covid19 symtom vilket gör att vi hamnat efter i utförandet av arbetsorder.

Vi hoppas ni har förståelse för detta, givetvis går det bra att redan nu boka jobb i Januari.

God jul och gott nytt år önskar vi på Tekniklänken

 

 

 

Navigera på sidan ->