PRIVATPERSON | FÖRETAG

Stadsnät,fiberanslutning & kabelnät

Har du investerat i en fiberanslutning och vill veta hur du smartast utnyttjar alla tjänster som erbjuds? Eller vill du kanske ha hjälp att dra fram kablar och anslutningar till olika delar av huset?

Vi jobbar idag med över 10 operatörer på marknaden och vill därför kalla oss för ett opartiskt installationsföretag.  Vi kan hjälpa er i djungeln av leverantörer och tekniska lösningar att ta fram det alternativ som passar just era behov.

I många av de fall där ni tecknar abonnemang för både TV och internet kan vi erbjuda installation till väldigt förmånliga priser (ibland helt gratis).

Vi erbjuder dig som kund ett GRATIS hembesök där vi går igenom vilka anslutningar som just ni är i behov av i ert hushåll. Vi räknar sedan fram ett kostnadsförslag för installation och material, som ni sedan har valmöjlighet att tacka ja eller nej till.fiber

Något som kanske inte alla känner till är att man genom stadsnätsanslutning endast får in fibern innanför väggarna. För att man sedan skall kunna utnyttja alla tjänster som erbjuds måste man själv (eller genom att ta hjälp av en firma) dra fram anslutningar till de rum man vill kunna använda stadsnätet i. Det är där vi kommer in i bilden, vi har många års erfarenhet av både nätverk och TV, och vi hjälper gärna dig att installera. 

 

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

KONTAKTA OSS
023 66 11 200
info@tekniklanken.se

HITTA TILL OSS
Norra järnvägsgatan 31
791 35 Falun

Hej,

Vi har Semesterperiod mellan den 24 Juli och den 24 Augusti. Nedan finns mer information om vilken service som finns under perioden.

Vecka 31 –  1 servicetekniker begränsade tider.

Vecka 32 – STÄNGT

Vecka 33 – STÄNGT

Vecka 34 – 1 servicetekniker begränsade tider.

 

 

Navigera på sidan ->