TV-antenn

Vi erbjuder nymontering, underhåll, felsökning och ombyggnad av antennanläggningar i allt från sommarstugor till stora fastighetshus. 

Har du TV via antenn?

Idag är det många som tar emot TV-signalen via traditionell antenn. TV-sänding via antenn är idag det enda alternativet att fritt ta emot Svt1, Svt2, TV4, Barnkanalen, Svt24 och Kanal 6. Att ha antenn är också för många det bästa alternativet om du är ägare till en husbil eller husvagn då det på ett enkelt vis går att få in signal på egen hand. 

Som operatör i det svenska antenn-nätet finns idag bara Boxer som tjänsteleverantör om man vill ha fler kanaler en de 6 fria kanalerna som sänds. Vi är partner till boxer och hjälper er givetvis hela vägen om ni önskar få ett större utbud av kanaler. Önskar ni nymontering av en antenn eller önskar ni få en översyn på er befintliga anläggning? Gå till vår kontaktsida eller ring oss idag på 023 66 11 200. 

Har du signalproblem?

Har du plötsligt fått mycket sämre mottagning beror det oftast på att något i er anläggning har tappat effekt eller har blivit föråldrat. Att signalen i perioder blir sämre kan också bero på kringliggande teknik som kan störa inkommande signalen från sändarmasten. 

Vi är CANT utbildade och har felsökt och åtgärdat 100-tals antennanläggningar genom åren. 

Vad felet beror på hos just er är svårt att veta innan en tekniker fått komma ut och gjort mätningar på er anläggning. Genom ett hembesök kan vår tekniker hjälpa er i valet om att kosta på er anläggning eller om ett plattformsbyte är en bättre lösning för er. 

Vad är CANT?

CANT är huvudman för den märkesneutrala och kompetensbaserade CANT-certifieringen av tekniker och auktorisationen av företag som installerar och utför service av antennanläggningar. 
CANT-auktorisationerna är märkesneutrala och helt kompetensbaserade. Det som krävs av installations- och serviceföretag är: Dokumenterad teknisk kompetens, vilket innebär att CANT-certifierade tekniker måste finnas anställd på   företaget. Innehav av mätinstrument och verktyg  samt ha en seriös affärsverksamhet.