Larm

Larm är en het fråga, många funderar över att skaffa larm för att känna sig trygg och förhindra inbrott. Ett larm kan vara avskräckande men att det skulle betyda att man inte kan bli utsatt för inbrott är något larmbranschen försökt sälja in under många år. Enkelt kan man säga, vill tjuven in så tar den sig in i det flesta fall. Så den vinningen man kan få som larmkund är att tjuven passerar om den inte känner till att något specifikt finns i huset. 

Larm 2.0 - vad menar vi med det?

En negativ trend man ser på marknaden är att överfallsinbrott eller inbrott när man är hemma ökar, för tjuven/rånaren är det på så vis enklare och går betydligt fortare att få tag i det den är ute efter. Att bli utsatt för ett inbrott eller ännu värre, att bli rånad i sitt hem, är något många oroar sig för. 

Med larm 2.0 menar vi de larmsystem som larmar redan när någon beträder ens tomt, på så vis har man en större chans att sätta sig själv och familjen i säkerhet om någon är på väg in i fastigheten. 

Vilket larm ska man ha ?

Fört och främst bör man fundera över vilken typ av larm man vill ha och vilken säkerhetsnivå man vill lägga sig på. Ett larm kan kosta allt från 5000 kr till flera 100 tusen och kosta allt från 0 kr i månaden till 300-400 kr. 

Vi erbjuder larm och lösningar för olika ändamål och för olika säkerhetsnivåer. Vi är också auktoriserade för Jablotrons säkerhetssystem som inte bara är en lösning för larm. I ett Jablotronlarm kan man sköta allt från belysning till bevattning och öppning av grindar och garageportar.  

Vill du veta mer om Jablotron? Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök och berättar mer och ser vilka behov ni har i ert hem. 

Med många av våra larmsystem kan du även styra uppvärmning och belysning, vilket kan vara behjälpligt i exempelvis sommarhuset.